Hlavním a jistě nepopiratelným cílem každého byznysu je zisk.

Pokud jste člověkem moudrým, prvotní zisk investujete do dalšího rozvoje, nespokojíte se jen s prostým využíváním mechanismu má- dáti-dal- vydělal-utratil.

A pokud jste člověkem osvíceným, a část zisku věnujete ve prospěch něčeho užitečného, je to k onomu zisku velká přidaná hodnota. Za tu dobu co se ve světě charity pohybuji, si troufám říci, že platí ono známé – „Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno.“
Thumbnail image
Společnost AQUEL BOHEMIA s.r.o., v tomto smyslu považuji za moudrou a osvícenou firmu. S naším nadačním fondem máme za sebou sice jen něco málo přes rok spolupráce, ale dokázali jsme a ještě dokážeme velké a rozhodně smysluplné věci.
Prvním krokem byla realizace nástěnných maleb v liberecké nemocnici na dětské ambulanci a JIPu, na podzim 2010 a na jaře 2011 nás čeká zatím největší projekt v historii našeho nadačního fondu a to nástěnné malby na nové dětské poliklinice v nemocnici MOTOL v Praze. Investice za 600 000 korun.
Thumbnail image
Jsem ráda, že jsem v osobě Petra Beneše mohla poznat nejen úspěšného,ale zároveň velkorysého a laskavého člověka, který v dnešní rychlé a sobecké době, navíc skloňované slovem finanční krize, nemyslí právě jen na ten prvotní zisk.
Upřímně nadačnímu fondu i všem v Aquelu přeji, ať se nám společná práce daří.

Zdeňka Žádníková